Inloggen:

Gelieve een e-mail in te gegeven

Gelieve een wachtwoord in te gegeven

Close

Tree To Bar

Tree To Bar

Sinds kort maken we in onze expedition store te Brugge niet alleen chocolaatjes, maar ook chocolade. “Van de boom tot de reep.”  Waar elk stadium van het productieproces door ons team gebeurt. Kom kijken hoe de bonen uit onze plantage geroosterd, gepeld en lang en zorgvuldig geplet worden tot een geurende chocoladepasta, die uiteindelijk vermengd met de zelf gekweekte vanille en een beetje rietsuiker tot repen wordt gegoten. De productie is beperkt, de smaak en het mondgevoel eigenzinnig en is bedoeld voor de echte chocolade freak. Ons antwoord als een back-to-the-roots alternatief tegen de standaardisatie van de industriële smaken. We zijn er fier op.

Bean To Bar

Uiteraard laten we u ook de kleine niches van andere cacaoboeren kennen. Bij bean to bar gebeurt dit productieproces eveneens in onze winkel, maar met cacaobonen die niet van onze plantage afkomstig zijn. Het gaat steeds om beperkte hoeveelheden uit familiale bedrijfjes die we persoonlijk bezochten. Zo is cacao-hopping essentieel bij onze expedities geworden. De symfonie van subtiele smaken in de diverse soorten cacaobonen lijkt oneindig, ongetwijfeld vindt ook voor u de juiste smaaktoon.