The Chocolate Line

Al jaren een gevestigde waarde op het Simon Stevin Plein te Brugge en in het historische pand Paleis op de Meir te Antwerpen. The Chocolate Line staat voor kwaliteit. Artisanale en (h)eerlijke chocolade met een hip en cool kantje.  Met veel liefde voor Moeder Natuur, de bron van alles!

The Chocolate Line kreeg de award "Best Chocolatier of year 2023" by Gault Millau. 

Kom meer over ons te weten!

Tree to Bar

Van boom tot chocoladereep

We maken in onze expedition store te Brugge onze eigen chocolade. “Van de boom tot de reep.” Waar elk stadium van het productieproces door ons team gebeurt. De productie is beperkt, de smaak en het mondgevoel eigenzinnig en is bedoeld voor de echte chocolade freak. Ons antwoord als een back-to-the-roots alternatief tegen de standaardisatie van de industriële smaken.

We zijn er fier op!

 

We care!

Natuur - en dierenliefhebbers in hart en nieren!

Natuur – en dierenliefhebbers in hart en nieren!

“WE CARE”

Dankzij de opbrengst van producten uit Mexico steunen we ginds de dierenzorg, dit via het We Care Foundation Van The Chocolate Line. Maar het WE CARE logo staat voor veel meer. Het aankopen van duurzame, biologische grondstoffen en verpakking, ecologisch en maatschappelijk verantwoord tewerk gaan. We care about so many things!

Dominique Persoone

Toen Dominique als jonge knaap verliefd werd op chocolade en besliste om een chocolaterie te starten i.p.v. een restaurant verklaarden zijn collega’s hem gek. In de beginjaren kreeg hij veel tegenwind als ‘enfant terrible met zijn gekke creaties’ maar zoveel jaar later blijkt het tegendeel.  Dat uit zich in de samenwerking met de beste restaurants van België en de top van de wereld.

Discover more

Volg ons op Instagram & Facebook

Abonneer nu

U zult er geen spijt van krijgen!

Uw gegevens zullen enkel worden aangewend om u te contacteren in functie van de door u gevraagde informatieverstrekking. Bescherming van uw gegevens is voor ons belangrijk. In onze privacy policy kunt u lezen hoe wij dit doen.