The Chocolate Line

The Chocolate Line, een familiebedrijf dat niet enkel samenwerkt met tal van sterrenrestaurants zoals The Fat Duck, Noma en El Bulli, maar ook met uiteenlopende modehuizen zoals Louis Vuitton, Stephen Jones, Fendi, Philip Plein, Dries Van Noten, Raf Simons, Walter Van Beirendonck, Ann Demeulemeester en Martin Margiela.

Naast onze focus op duurzaamheid willen we dat elke praline een beleving is. Pralines met zelfgekweekte tomaten, met gekarameliseerde garnaalkoppen of artificieel speeksel. We telen ook onze eigen cacaobonen op The Chocolate Line Plantation te Mexico. 

In 2023 werd The Chocolate Line verkozen tot beste chocolaterie van België door Gault & Millau.

 

Kom meer over ons te weten!

Criollo Mexico

Tree To Bar

The Chocolate Line plantage is een plaats waar we de unieke Criollo cacoaboon oogsten. Het feit dat we zelf het biologische kweekproces, fermentatieproces en roasting proces in handen hebben maakt dit uniek. We hopen dat u evenveel geniet van onze chocolade zoals wij ervan genieten van het te maken. 

 

We care foundation

Dankzij de opbrengst van producten uit Mexico die wij kweken steunen we de dierenzorg, dit via het WE CARE Foundation van The Chocolate Line. Maar het WE CARE logo staat voor veel meer. Het aankopen van duurzame, biologische grondstoffen en verpakking, zero waste, ecologisch en maatschappelijk verantwoord tewerk gaan.

We care about many things!

Volg ons op
Instagram  
 TikTok & Facebook 

Abonneer nu

U zult er geen spijt van krijgen!

Uw gegevens zullen enkel worden aangewend om u te contacteren in functie van de door u gevraagde informatieverstrekking. Bescherming van uw gegevens is voor ons belangrijk. In onze privacy policy kunt u lezen hoe wij dit doen.